Team Lost bygger garage

För många är garaget en plats att förvara bilen bla bla bla, inte för dom är hurtbullarna. Dom ska ha ett gym i garaget. Följ Team Losts, Fanny Ahlfors och Patrik Widell, resa med att flytta ut på landet, renovera hus och framförallt att bygga ett gym-garage från Lövångers Bygg.

Filmer

Lövångers Bygg & Team Lost

Fanny och Patrick kontaktade oss på Lövångersbygg efter att de fått tips och hittat oss på nätet. De har precis köpt hus i utkanten av Jönköping och ville bygga ett garage, eller egentligen ett härligt gym på gården. Efter lite tips och råd från oss gällande storlek och funktion, så kom vi fram till den optimala byggnaden. Resultatet talar för sig själv. Magiskt! Hoppas ni också får en inspirerande upplevelse.

Teamet består av Fanny Ahlfors och Patrik Widell. Fanny är född och uppväxt i Stockholm. Hon gillar att springa, simma och göra konstiga ninjautmaningar på Instagram. Hon är före detta boxare. Patrik är född och uppväxt i Jönköping. Han är ett stort fan av uthållighetsidrott och älskar utmaningar som verkar dumma. Löpning, simning och styrketräning är några av hans passioner. Patrik jobbar som polis och är även med i Tv4-serien Elitstyrkans hemligheter.

 

Bilder