Fototävling

Fototävling

Tycker du att din byggnad från Lövångers Bygg inte bara är rejäl utan även världens snyggaste? Då har du nu chansen att få visa upp mästerverket och samtidigt vinna höjdarpriser!

 

Priser

1:a pris. Drönare, DJI Mavic Air 2. Värde ca 8 990 kr

2:a pris. Smartwatch, Fitbit Sense. Värde ca 3 490 kr

3:e pris. Airfryer, Philips Avance Collection XXL. Värde ca 2 690 kr

Tävlingen pågår till den 30 april.

Gör så här

Fyll i formuläret och ladda upp en eller flera bilder på din byggnad (insida och/eller utsida) så deltar du i tävlingen.

 

 


Jag har läst och godkänner tävlingsvillkoren


 

 

Villkor för tävlingen

Vinnaren utses av en jury. Beslutet kan inte överklagas och priserna kan inte utbytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren meddelas personligen via epost. Genom att delta i Lövångers Byggs fototävling så bekräftar du att du äger rättigheterna till dina insända bilder. Om en eller flera personer kan identifieras i en bild, är det fotografens ansvar att säkerställa att dessa personer har godkänt att bilden skickas in till tävlingen och att bilden får användas av Lövångers Bygg. När du väljer att ladda upp en bild ger du samtidigt Lövångers Bygg rätt att fritt använda och publicera bilderna i sin marknadsföring, trycksaker, hemsidan, annonser mm. Du är också införstådd i att inget arvode utgår vid någon form av användning av bilden nu eller vid något senare tillfälle.

 

sv_SESwedish